Video Sources 173 Views

  • Watch traileryoutube.com
A Dog’s Journey online subtitrat

A Dog’s Journey online subtitrat

Some friendships transcend lifetimes.May. 03, 2019China120 Min.PG
Your rating: 0
0 0 votes
what going on?

Synopsis

A Dog’s Journey online subtitrat. Filmul de aventura urmărește povestea surprinzătoare a unui câine devotat, care găsește sensul propriei sale existențe prin intermediul oamenilor pe care îi învață să râdă și să iubească. După căutarea scopului său prin mai multe vieți pline de peripeții, Bailey este sigur că și-a găsit și și-a îndeplinit misiunea. Atunci când sufletul lui Bailey se pregătește să părăsească această viață pentru una nouă, el îi promite lui Ethan să o găsească pe CJ și să o protejeze cu orice preț. Când Bailey se reîncarnează, el își dă seama că are o nouă misiune în viață și un nou destin. El este fericit când este adoptat de CJ, acum o adolescentă plină de viață, dar dificilă. Alături de CJ și cel mai bun prieten al ei, Trent, Bailey experimentează bucuria, durerea, muzica și râsetele. Bailey își găsește noul său destin și formează o legătură indestructibilă care îl va duce pe el și pe oamenii pe care îi iubește, în locuri pe care nu și le-au imaginat vreodată. A Dog’s Journey online subtitrat

Bailey is living the good life on the farm of Ethan and Hannah. As Bailey’s soul prepares to leave this life for a new one, he promises Ethan to find CJ and protect her at any cost. A dog finds the meaning of his own existence through the lives of the humans he meets.

Filmul A Dog’s Journey (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de comedie. Vizioneaza film-ul A Dog’s Journey online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

A Dog’s Journey online subtitrat
A Dog’s Journey online subtitrat
A Dog’s Journey online subtitrat
Original title A Dog
IMDb Rating 7.3 2787 votes
TMDb Rating 7.1 28 votes

Director

Gail Mancuso
Director

Cast

Similar titles

The Secret Life of Pets 2 online subtitrat
Aladdin online subtitrat
Instant Family online subtitrat gratis
Missing Link 2019 online subtitrat in romana
Parking online subtitrat
Las olas 2017 online subtitrat
The Upside online subtitrat hd
Shazam! 2019 online subtitrat in romana
The Snow Queen: Mirror Lands online subtitrat
Godzilla: King of the Monsters online subtitrat
Little 2019 online subtitrat in limba romana
Transit 2018 online subtitrat

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website